Petitchef

marți, 23 noiembrie 2010

Gogosari cu conopida

A venit rindul gogosarilor sa fie in camara ,nu singuri ,ci imbratisati cu conopida,se cumpara ,pt,un borcan de 5 l,
doua conopide potrivite,doua kg. de gogosari,curatam conopida si o desfacem in buchetele,spala gogosari,ii curatam de cotoare,asezam in borcan ,un rind de conopida unul de gogosari,preparam ,cum scrie pe plic,doua plicuri de pikant fix dulce acrisor,il punem fierbinte peste legume ,legam borcanul cu ciolofan,il punem pe raft in camara ,sta cuminte pina ii vine rindul ,abia astept

3 comentarii:

  1. Arata delicios...yammmy!!! Doamne de cand nu am mai pus si eu la borcan. Si cu fasolea aia frecata ....o bunatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai fetelor puneti retete de muraturi adevarate . nu cu picant fix ce retete de doi bani as astea

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Mia ,sunt muraturi adevarate ,multe gospodine folosim Pikant Fix,asta nu inseamna ca nu sunt bune,sunt deschisa oricarei retete ,stiu ca sun mai sanotoase si altfel.Promit ca anul asta o sa pun muraturi fara alte adaosuri decit:sare ,otet ,zahar si apa.Multumesc pt. vizita te mai astept.Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere