Petitchef

duminică, 7 noiembrie 2010

Rulouri de pui cu sunca si cascaval

Se face in felul urmator,este foarte buna si naturala, fata de gordonul din comert,copiilor le place la nubunie.Se bate pieptul de de pui,cu ciocanul de snitele,punem o punga peste carne,nu se rupe fibra si nu stropeste pe pereti,eu pun sare pe carne cind incep sa o bat,cind este gata de batut punem putin delikat pe fiecare bucatica si ulei de mazline,o lasam putin sa i-a gusturile,punem pe fiecare bucata o felie de sunca si o bucata de cascaval,daca este prea mare sunca o taiem mai mica,le rulam si prindem cu scobitori ,sa nu curga cascavalul,batem ouale cu furculita,dam rulourile prin faina ,ou,faina ,iar ou si apoi prin pesmet,le prajim pe toate partile,la foc mediu ,ca sa se patruinda,se servesc calde sau reci.Eu va doresc Pofta buna.

5 comentarii:

  1. oa....ce pofta mi-ai facut! vreau si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt noua pe aici dar o sa mai revin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceva asemanator am si eu,eu ador ruladele ,am foarte multe modele,inca nu le-am postat pe toate,dau un aspect foarte frumos platourilor,dc sa cumpar eurile lor din magazin,cand pot sa fac eu aceleasi minunatii cu produse naturale :-)))),nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu incerc sa fac tot mai multe preparate in casa ,pt. copii,sa nu mai cumparam tot felul de amestecuri dubioase.

    RăspundețiȘtergere