Petitchef

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

LA MULTI ANI MADALINA

LA MULTI ANI" Eu iti doresc iubire.O viata minunata si multa fericire, sa nu plangi niciodata,sa nu stii de necaz,sa fii mereu frumoasa si dulce, ca sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea, sa ii respecti pe toti,sa te respecte lumea,familia sa-ti fie frumoasa si unita, sa nu ai vre-un motiv sa fii nemultumita, sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani,iar eu te las zambindu-ti un sincer LA MULTI ANI !
Am tot cautat retet care sa multumeasca o trupa de pusti ,am gasit aceasta reteta pe blogul Laurei:melcisori din sunca,au fost foarte de efect,pentru cei mici si cei mari,ii multumesc Laurei .

(http://savalaura.blogspot.com/2009/09/melcisori-din-sunca.html)
 am facut apoi pizza ,imi pare rau ca nu am mai apucat sa ii fac poze,s-a topit foarte repede,apoi un tort in forma de castel ,idee preluata de la Lily(http://lilysblog-lily.blogspot.com/2007/12/tort-castel-cu-printesacastle-cake-with.html)ii multumesc si ei pt. aceasta idee,este putin diferit ,dar ideea a contat.


A fost foarte bune toate,a fost multumita toata lumea.

8 comentarii:

  1. Sa-ti traiasca printesa. Si daca tot e o mica prin tesa avea nevoie de un palat. A iesit frumos tortul si cred ca si delicios. Se pare ca a fost o zi de nastere sarbatorita ...ca la carte!!! Felicitari mamico!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!!!printesei,,,tortul este foarte frumos,,,,multumesc de vizita si de aprecieri,cu permisiunea ta am sa te trec la blogurile mele favorite.Te pup si ma bucur sa te cunosc,,,,,si nu se stie poate la vara ne si vedem,,,,,ca nu stam departe si noi cam umblam prin deale-locurilor si vizitam castele si,,,,,locuri frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ,ce mica e lumea ,pe internet,stau nu asa departe de tine si dupa cum vad suntem nascute in acelas an si aceeasi luna ,poate si in aceeasi zi,te astept in micutul meu oras Calan in judetul Hunedoara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hola desde VIGO ESPAÑA ...es la primera visita a tu blog y me encanta este postre - tarta- castillo que has hecho...me apunto en tu blog y te invito a visitar y compartir mis recetas y blog . Saludos MARIMI

    RăspundețiȘtergere
  5. Gracias por. visita, esperamos gusta lo que escribo en este bloguluitau blog.Nu tal vez usted lo sabe la dirección que me dejas SCRSA puede leer el mismo blog, aunque yo no sé español, pero yo traduzco. Gracias Mirela.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mirela,sunt nascuta pe 15 iulie 1970,iti dau de stire daca ajung prin Calan,,,pup!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Astept sa ajungi ,eu sunt nascuta in 22 iulie.Eu vin la tine in 15 si tu la mine in 22.

    RăspundețiȘtergere