Petitchef

marți, 14 iunie 2011

Cartofi natur

Acesti cartofi se fac astfel:se curata cartofi ,eu am avut cartofi noi,se taie cubulet si se fierb in apa cu sare.
dupa ce au fiert se pune unt intr-o tigaie,se scurg cartofi si se pun in untul incins,mai adaugam putin delicat ,un catel de usturoi si putin patrunjel verde ,se servesc ca si garnitura la tot felul de fripturi si gratare.POFTA BUNA.

5 comentarii:

  1. Ce-mi plac mie cartofii natur,cand mami scotea din gradina primii cartofi pe aia mai mici i razuiam si sa intregi i prajeam in ulei,sunt de milioane,au o dulceata ,de te lingi pe degete Mirela ,asa o fac si eu prajitur, dar am trisat putin :-))),despre Mirela cealalta,nu stiu nimic,cred ca ne intelegem telepatic,am vazut blogul ei la tine si chiar vroiam sa-ti pun aceeasi intrebare,poate e plecata undeva,ca demult n-o mai postat nimic,chiar vorbeam cu prietena noastra comuna,Gabriela ,ca nici ea nu mai stie nimic,pupici,weekend placut

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper din tot sufletul sa fie bine,multumesc pt. vizita.pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ce bine arata! si uite ce coincidenta, azi am cumparat cartofi rosii!!! e prima data cand gasesc asa ceva aici. Si ce crezi ca fac acum? fripturica ca a ta si ...cartofi natur. Plus o salata de rosii , castraveti...yammm !!!
    Mai stii ce buni erau la bunica cartofii fierti in ceaunul ala mare?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multe din gusturile copilariei nu au putut fi uitate,incerecam sa il gasim dar nu este la fel.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eiiii dragele de voi,am aparut,,,,,,,,,nici nu stii ce bucuroasa sunt ca mi-ati simtit lipsa,draga mea Te pup si -ti doresc tot binele din lume.

    RăspundețiȘtergere