Petitchef

marți, 19 iulie 2011

Pui cu rosii

Aceasta reteta am furat-o de la soacra mea ,am incercat sa o fac si eu ,a iesit delicioasa.
Am cumparat doua pulpe de pui,le-am portionat ,in bucati mai mici,le-am pus la prajit in ulei incins ,eu am folosit ceaunelul de mamaliga,dupa ce s-au rumenit bine le-am scos deoparte intr-o farfurie,in uleiul ramas am pus la calit 5 cepe dolofane,taiate pestisori,am copt trei ardei ,doi rosii si unul galben,i-am taiat julien si am pus peste ceapa,au urmat rosiile ,cam un kg.,taiate cubulete,dupa ce au fost stranse toate la un loc ,am pus carnea ,am lasat sa fiarba in suc propiu ,am dat gustul de sare,cind carnea a fost fiarta ,am adaugat 3 catei de usturoi si patrunjel verde.Am servit cu mamaliguta calda.POFTA BUNA

2 comentarii: