Petitchef

joi, 1 septembrie 2011

Pulpe de pui cu bere

Daca tot am facut gratare de porc marinate cu bere ,de ce sa nu fac si pulpe de pui ,asa ca am trecut la treaba,am spalat si taiat in doua pulpele de pui,am pus sare ,amestec de buruieni aromatice si putina bere ,au stat asa citeva ore bune,apoi am incins bine discul ,am pus ulei si apoi pulpitele ,au fost delicioase ,alaturi de cartofi prajiti ,tot pe disc si mujdei de usturoi cu smantana.



3 comentarii:

  1. arata tare bine.cred ca au fost delicioase.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  2. Pofta buna ! Maninca si pentru mine. Te sarut,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte delicioase ,te lingi pe degete ,va invit si pe voi ,tura viitoare.

    RăspundețiȘtergere