Avem nevoie de :
-400 aluat pt,foietaj
-sunca presata
-cascaval
-un ou
Am intins aluatul pe masa,am taiat patrate ,pe care am asezat sunca si cascavalul,am impaturat,am presat putin marginile ,am dat cu ou batut pe deasupra si am copt in cuptorul incins pana au devenit auri,au iesit delicioase,nu au rezistat mult timp ,asa calde au fost devorate.
What a delight! Tanti complimenti. Saluti da Roma, Italia!
RăspundețiȘtergereAm venit dupa miros si cred ca bine am facut! O seara placuta!
RăspundețiȘtergereBine te-am gasit Mirela !
RăspundețiȘtergereArata tare apetisante gentutele tale :)
Francesca,benvenuti nella mia cucina e una volta che aspettare.
RăspundețiȘtergereAdela,chiar miroase tare bine,te astept de fiecare data cu drag.
RăspundețiȘtergereLaura ,bine ai venit in bucataria mea ,te mai astept.
RăspundețiȘtergereyummy.arata super
RăspundețiȘtergerepupici
A great looking pastry!
RăspundețiȘtergereSarah,te servesc cu mult drag ,unde ai disparut?
RăspundețiȘtergerehmmmm ce bine arata:)
RăspundețiȘtergereDelicioase...posetutze sau gentutze...ha...haa ..Vreau si eu..
RăspundețiȘtergere