Petitchef

marți, 9 octombrie 2012

Rechin prajit

Am cxumparat rondele de rechin ,de la supermarket,am cautat in sus si in jos pe net ,ca sa vad cum se gateste acest peste.Sunt sute de retete ,dar eu am facut una propie .Am lasat carnea sa se deschete ,la temperatura cameri,am presarat sare ,delikat si zeama de lamaie ,asa ii mai piere din miros ,am lasat la macerat cam 2 ore ,am sters bucatelele de carne cu un servetel si am prajit in tigaia unsa cu putin ulei ,5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta.Este delicios rechinul ,atunci cand il mamcam noi ,nu el pe noi ,am servit cald cu musdei de usturoi.

2 comentarii:

  1. Carne de rechin eu n-am mancat inca, dar imi place modul tau de marinare + preparare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri ,nu este tarziu sa mananci aceast peste ,este delicios si sanatos.Aici la noi nu gasim peste proaspat ,desi mi-as dori asa de mult sa am de unde alege,asa ca ii cumparam congelati .

      Ștergere