Petitchef

miercuri, 14 noiembrie 2012

Tochitura cu mamaliguta

Pentru aceasta reteta am folosit: -500 gr de ceafa de porc -o ceapa -pasta de rosii -pasta de ardei -faina Am taiat carnea in bucatele ,am dat bucatile prin faina alba,am prajit ceapa ,am adaugat carnea pe care am scuturat-o de surplusu de faina,am calit putin si carnea,am adaugat doua linguri de pasta de rosii,o lingura de pasta de ardei,am stins cu o cana de apa,am fiert totul,se formeaza un sos ,cand carnea este fiarta ,se da gustul de sare si piper,se pune un catel de usturoi,se serveste cu mamaliguta calda.POFTA BUNA.

2 comentarii:

  1. Sotul meu e innebunit dupa un asa deliciu!! Fur o portie pentru el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna tochitura, si mamaliguta. Gata , in seara asta nu mai fac orezu...ma uit la tine pe blog si salivezzz....

    RăspundețiȘtergere