Petitchef

duminică, 3 martie 2013

Islare

De mult timp am vrut sa fac acesti buscuiti ,asa le spun eu ,desi se numesc Islare,am umblat in jos si in sus pe blogurile culinare,pe forumuri ,am gasit aceasta reteta ,ii multumesc autoarei ei.Am folosit:pt. biscuiti ,600 gr faina,200 gr .zahar pudra,2 oua,300 gr. untura de porc,coaja rasa de la o lamaie,praf de copt1/2 de pachet.Pt. umplut am folosit dulceata de zmeura(preferata mea),pentru glazurat am folosit o ciocolata cu lapte topita cu putin lapte .
Am amestecat ingredientele pentru biscuiti ,praful de copt l-am pus stins cu zeama de lamaie,am facut un aluat nelipicios,dar sfaramicios,l-am lasat sa stea la rece jumate de ora,am intins o foaie si am decupat cu forma de floare si una rotunda ,biscuiti,am compt in cuptorul incins,nu trebuie sa se rumeneasca ,am lasat sa se raceasca ,i-am lipit cu dulceata,am topit ciocolata si am glazurat biscuiti doar pe o parte,sunt deliciosi si fragezi.


6 comentarii:

  1. These biscuits looks so good with a cup of hot coffee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. That`s right. I `m just having my coffee right now and I want those biscuits.

      Ștergere
  2. Ce frumos arata si cred ca sunt minunate cu dulceata de zmeura :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au iesit minunate,cu dulceata de zmeura,dar se pot umple cu orice crema.pupici cu sclipici.

      Ștergere
  3. Of , iar ai facut bunatati. Eu am terminat ieri de mancat seria de torturi primite de ziua mea. Si o sa ma apuc sa fac si eu ceva bun. Cred ca browny. Am cumparat ciocolata, timp sa am. Dar weekendu asta stau acasa asa ca...o sa vezi ce o sa iasa.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar as vrea sa vad si reteta ta ,daca iasa bun vreau si eu,o sa incerc sa o fac,mai ales cu ciocolata ,yamiiii.Pupiciiiii.

      Ștergere