Petitchef

luni, 10 iunie 2013

Tort cu Donal_Duck

Acest tort l-am facut pentru finutul meu Denis,asa a dorit el Donald,a fost un tort diplomat cu ananas,ornat cu frisca,sablonul a fost facut pe pasta de zahar,a avut 4 kg.A fost un deliciu pentru copii,au devorat tot.
 Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, s-ai parte de fericire, sanatate si iubire, de tot ce-i mai bun pe lume si de la mine ganduri bune! La multi ani!

vineri, 7 iunie 2013

Tort ,ciocolata cu capsuni

Acest tort ,a fost facut pentru mama unei cliente ,pana acum ,aceasta mama a facut cadouri dulci ,tuturor celor apropiati ,acum a venit randul ei sa primeasca ,un astfel de cadou.
A fost un blat simplu ,insiropat cu sirop de capsuni ,din compot,am pus si capsunile la umplerea tortului,crema de ciocolata cu lapte ,glazurat cu ciocolata amaruie,trandafiri din pasta de zahar.Eu sper ca a fost si ea fericita pentru cadoul primit.


marți, 4 iunie 2013

Tort pentru Ana

Acest tort l-am facut pentru o tanara doamna care a implinit o frumoasa varsta,este un tort cu blat simplu ,crema cu ciocolata cu lapte ,insiropat cu sirop de capsuni ,glazurat cu ciocolata amaruie ,trandafiri sunt din pasta de zahar,a avut 3 kg.


duminică, 2 iunie 2013

Tort tir

Pot sa va spun ca acest tort ,a fost o provocare pentru mine,dar s-a dovedit ,cel mai greu tort pe care l-am facut pana acum .Sper ca a iesit cat de cat ,seamana cu un tir ,dar pe viitor o sa il fac si mai bine,voi capata experienta si indemanare.A fost un tort cu blat simplu ,insiropat cu sirop de capsuni ,crema de ciocolata cu lapte,a avut 4 kg.