Petitchef

vineri, 4 februarie 2011

Varza cu carne

Eu fac aceasta varza la cuptor,asa o face si mama mea,deci ma apuc de taiat varza ,dulce,o freca cu putina sare,pun, intr-un vas termorezistent ,putin ulei ,pun un rind de varza,o stoarcem  ,apoi o ceapa tocata marunt(da gust bun verzei),continui cu carnita taiata cubulete,continui cu varza ramasa,pun apa cit sa cuprinda varza si o pun in cuptorul incins,o las sa fiarba bine,apoi desfac 2 linguri de pasta de rosii cu putina apa ,o pun peste varza ,acum adaug si mararul ,tocat marunt ,cimbrul ,dam gustul de sare,eu pun si delikat ,o mai las sa dea citeva clocote si este buna de servit.Pofta buna.

3 comentarii:

  1. Buna,bunaaaa!!!!!este preferata sotului,,mmm,,pupp!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place la nebunie,mai ales cu piure de cartofi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere