Eu am invatat sa fac mincare de la mama mea,eram si eu prin bucatarie ,la ajutor,azi asa ,miine asa ,am furat retetele de la ea.
Aceasta ciorba eu o fac in felul urmator:spal coastele de porc ,le pun la fiert in oala,i-au spuma ,las sa fiarba bine carnea,un morcov taiat cubulete, o ceapa taiata marunt,le adaug in oala ,linga carne,cind este carnea ,aproape fiarta ,curat cartofi si ii tai in cuburi,ii pun in oala.Intr-o tigaie, in putin ulei,pun o lingura de faina ,o prajesc ,sa devina putin maronie,adaug 2 linguri de pasta de rosi,sting cu zeama si adaug ,rintasul peste carne si legume,ii dau gustul de sare,eu pun delikat,o las sa mai dea citeva clocote,sa- se desfaca rintasul,2-3 catei de usturoi taiati marunt ,ii pun la sfirsit cind ciorba este gata,se serveste cu smintina si ardei iute.
buna ciorbita,mmmmm.
RăspundețiȘtergere