Petitchef

luni, 3 octombrie 2011

Profiterol

Asa cum am promis ,astzi voi scrie cum am facut eu profiterolul,care este pentru mine una dintre minunile gastronomiei,imi place la nebunie si pentru ca sunt zilele astea asa de calduroase am facut acest deliciu.
Dupa ce am umplut gogoselele,(cred ca au un nume )eu le zic gogosele,am facut un sos de ciocolata:100 gr, ciocolata am pus la topit cu citeva linguri de lapte ,dupa ce se topeste mai adaugam lapte ,trebuie sa fie putin mai subtire decit pentru glazurat,am pus sosul la racit.
Profiterolul l-am asamblat astfel:am pus intr-o cupa trei gogosele,2-3globuri de inghetata (cumparata)de fructe de padure,putina frisca si sos de ciocolata din belsug.

Va invit pe toate blogheritele,care au asteptat cuminti o portie ,sa se serveasca cu o cupa mare sau o cupa mica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu