Petitchef

miercuri, 3 noiembrie 2010

Oua umplute

Pt. aceasta reteta avem nevoie:
-10 oua
-o cutie de pateu de porc 100gr
-ulei
- 2linguri smantana
-Pt. maioneza folosim 4 oua crude si 2 galbenusuri fierte.Punem la fiert cele 10 oua,le fiebem sa fie tari,dupa ce au fiert le punem in apa rece,le curatam si le taiem in jumatate ,scoatem galbenusurile,pe care le amestecam cu pateul ,facem maioneza din cele 4 oua crude plus cele doua galbenusuri fierte,o subtiem cu cele doua linguri de smintina,dam gustul de sare si piper,umplem jumatatile cu compozitia din pateu,daca este prea groasa punem doua linguri de maioneza.Pe un platou punem maioneza ,ca un pat, apoi jumatatile de ou si ornam dupa imaginatie.Ale mele au esit in felul urmator:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu