Petitchef

duminică, 12 iunie 2011

Chiftelute de dovlecel

Au aparut devlecei,iar fetita mea a vrut neaparat sa ii fac ,asa ca m-am apucat de treaba.A curata dovlecelu si l-am dat pe razatoarea cea mare ,am pus sare si l-am lasat asa o ora ,sa isi lase apa,am batut 3 oua cu putina smantina ,delikat si am ras si o bucatica de cascaval,dupa ce am stors bine ,bine dovlec eii,i-am adaugat peste amestecul de ou,am pus 3 linguri de faina ,pline,daca mai trebuie faina se mai adauga ,dovlecei mai lasa apa ,trebuie sa fie ca un aluat pt, clatite,am luat cu lingura din compozitie si am prajit in ulei incins,am scos pe servetele de hirtie ,sa se scurga surplusul de ulei ,am servit alaturi de salata de rosii si castraveti.POFTA BUNA

Un comentariu: