Petitchef

miercuri, 3 noiembrie 2010

Ciorba de perisoare

Aceasta reteta o stiu de la mama mea,asa o face ea ,asa o fac si eu.
Pt. perisoare:
-500 gr. carne tocata de porc,eu cumpar carne pt. tocat sau pulpa cu os ,asa stiu ce este in carnea pe care o toc.
-putin orez
-o ceapa
Pt. ciorba:
-morcov
-telina
-pastirnac
-bulion
Tocam cubulete legumele si le punem la fiert in oala,calim ceapa, tocata marunt,punem orezul,sare, piper,lasam sa se stimpere putin compozitia ,o amestecam cu carnea tocata.Modelam perisoare, cu mina umeda, le dam prin faina si le punem la fiert linga legume,cind sunt aproape fierte,calim bulionul in ulei si il punem in oala ,dam gustul de sare ,punem 2 catei de usturoi,patrunjel tocat ,se serveste cu smantana si ardei iute.Pofta buna


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu