Petitchef

duminică, 12 iunie 2011

Dovlecei pane

Dovlecei se pot gati in mai multe moduri,dar noua ne plac pane.
Se curata dovlecelul,se taie felii circulare,nu prea groase,se pune sare peste el si se lasa sa stea macar o ora ,se scurge apa de pe el ,se dau prin faina si ou batut cu smantina,se prajesc in ulei incins,se scot pe prosoape de hirtie,se servesc calzi sau reci cu mujdei de usturoi cu smantina.POFTA BUNA.


3 comentarii:

  1. Mirela,ma bucur sa cunosc o ardeleanca de-a mea,sa ne bucuram pana mai putem ca cine stie cum or imparti astia teritoriul Romaniei:-)))dovlecei si eu fac pane,dar n-am incercat cu usturoi mi-ai dat o idee buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Placerea este si de partea mea ,bine ai venit pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun,bun,,,eu fac smantana cu usturoi la ei!!!!mmmm

    RăspundețiȘtergere