Petitchef

marți, 1 februarie 2011

Ciorba de burta

Aceasta ciorba este favorita noastra.Eu o fac astfel:pun la fiert oase de vita,cu maduva,dupa ce au fiert oasele ,strecor ciorba ,pun burta prefiarta si taiata fideluta(,2 kg),la fiert ,cit fierbe burta curat 3 morcovi ,ii dau pe razatoere,ii calesc in putin ulei,ii pun in oala prin strecuratoare ,intr-o oala pun 8 galbenusuri cu o lingurita de faina ,smantina,le omogenizez bine,cu polonicul pun ciorba,care fierbe,peste galbenusuri,incet incet ca si la maioneza,pina aducem amestecul la aceasi temperatura cu ciorba din oala ,punem aproape toata ciorba ,cind credem ca este la aceasi temperatura punem in oala ,totul,curat usturoiul ,adaugam putin delikat si o lingura de smantina,pun in oala prin strecurator,sa iasa doar gustul,se da gustul de sare,se mai dau doua clocote si se serveste cu otet si ardei iute.Pofta buna.

3 comentarii:

  1. Ciorba de burta...de cum aterizez pe aeroport abia astept sa maninc o portie...yamm arata delicios.

    RăspundețiȘtergere