Petitchef

vineri, 6 mai 2011

Cuiperci umplute

Aceasta reteta o am de la verisoara mea Jeny ,se face in felul urmator:luam o forma de yena,punem ciupercile in ea ,sa vedem cite incap,se curata ciupercutele de codite si pielite ,daca e nevoie,se spala ,se pun la scurs ,coditele toaca marunt si se calesc in putin unt ,alaturi de o ceapa tocata marunt ,la sfirsit se pune o lingura de smintina si se da gustul de sare,se umplu ciupercile cu aceasta compozitie ,deasupra se pune cascaval ras,se aseaza in forma unsa cu ulei se dau la cuptorul incins.Ciupercile lasa apa si in tava se formeaza un sos delicios,se servesc calde linga un gratar sau fiecare cum doreste.POFTA BUNA.

2 comentarii:

  1. Mirela numai bunataturi faci. Si mie imi plac mult ciupercile umplute. La mine nu prea au sos, cred ca le-am lasat prea mult.

    RăspundețiȘtergere