Petitchef

luni, 22 august 2011

Frigarui

Este vremea gratartelor ,a plajei si a balacelei,noi mergem de fiecare data ,cind este soare,la gratare .De data asta am facut frigarui cu carne de porc si cu carne de pui.
Avem nevoie de :
-un piept de pui dezosat
-ciuperci
-ceapa
-dovlecel
-rosii
-slanina afumata
-putin ulei
-bete pt, frigariu
Carnea se taie cubulete,se condimenteaza cu sare si piper,legumele se curata ,se spala,se taia bucati mai mari,betele de frigarui se pun in apa ,ca sa nu se arda,se lasa asa 2 ore.Se pune o bucatica de carne ,una de rosie ,una de carne ,una de slanina ,una de ciuperci,o bucata de carne si tot asa ,punem cite o bucatica si din legume ,una de carne ,se termina cu o bucata de carne.Se ung cu putin ulei ,nu se vor prinde de gratar.Se prajesc pe gratarul incins ,sunt delicioase cu salata ,musdei de usturoi.Pofta buna.



Un comentariu: