Petitchef

miercuri, 23 noiembrie 2011

Gentute cu sunca si cascaval

Aceste gentute le cumparam de la o patiserie,dar astazi am hotarat ca a venit tinpul sa le fac eu ,in bucataria mea.
Avem nevoie de :
-400 aluat pt,foietaj
-sunca presata
-cascaval
-un ou
Am intins aluatul pe masa,am taiat patrate ,pe care am asezat sunca si cascavalul,am impaturat,am presat putin marginile ,am dat cu ou batut pe deasupra si am copt in cuptorul incins pana au devenit auri,au iesit delicioase,nu au rezistat mult timp ,asa calde au fost devorate.



11 comentarii:

  1. What a delight! Tanti complimenti. Saluti da Roma, Italia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am venit dupa miros si cred ca bine am facut! O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine te-am gasit Mirela !
    Arata tare apetisante gentutele tale :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Francesca,benvenuti nella mia cucina e una volta che aspettare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adela,chiar miroase tare bine,te astept de fiecare data cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Laura ,bine ai venit in bucataria mea ,te mai astept.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sarah,te servesc cu mult drag ,unde ai disparut?

    RăspundețiȘtergere
  8. Delicioase...posetutze sau gentutze...ha...haa ..Vreau si eu..

    RăspundețiȘtergere