Petitchef

duminică, 12 februarie 2012

Musaca de cartofi

Pentru aceasta musaca ne trebuie:
-500 gr. carne tocata de porc
-500 gr. cartofi
-o ceapa
-pasta de rosii o lingura
-3 catei de usturoi
-sare ,piper
-putin ulei
Se pune ceapa sa se caleasca in putin ulei,se adauga carnea ,se lasa sa se se caleasca putin,se adauga pasta de rosii,usturoiul taiat feli ,se da gustul de sare si piper,se lasa putin sa se raceasca ,curatam cartofi si ii taiem rondele,nu prea groase.Intr-o forma termo izolanta ,se pune un strat de cartofi,eu am presarat putina sare deasupra ,apoi un rand de carne,alt rand de cartofi ,iaras un rand de carne ,ultimul rand este de cartofi,se pune o cana de apa ,se inveleste forma in staniol si se da la cuptor,se lasa sa se fiarba inabusit o jumatye de ora ,se ia staniolul jos si se mai lasa 10 minute.Se serveste calda este un deliciu.POFTA BUNA.

Un comentariu: