Petitchef

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Aripioare cu sos

Am curatat aripioarele ,le-am portionat si le-am pus sa se prajeasca in putin ulei ,dupa ce s-au rumenit pe toate partile ,am taiat o ceapa solzisori ,am lasat sa se caleasca si ea langa aripi ,fara sa se rumeneasca ,am dizolvat 4 linguri de pasta de rosii,facuta de mine,cu putina apa ,am lasat sa scada sosul ,am dat gustul de sare si piper si am adaugat 3 catei de usturoi taiati feliute ,noi am servit alaturi de un piure da cartofi ,sa va fie de bine.

3 comentarii:

  1. aripioare, preferatele mele ;)
    arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Preferatele sotului meu.Numai aripioare ar manca.Ce apetisante sunt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu prefer piciorusele...aripioare imi plac in ciorba. Buna ciorba fac...

    RăspundețiȘtergere