sâmbătă, 8 septembrie 2012
Aripioare cu sos
Am curatat aripioarele ,le-am portionat si le-am pus sa se prajeasca in putin ulei ,dupa ce s-au rumenit pe toate partile ,am taiat o ceapa solzisori ,am lasat sa se caleasca si ea langa aripi ,fara sa se rumeneasca ,am dizolvat 4 linguri de pasta de rosii,facuta de mine,cu putina apa ,am lasat sa scada sosul ,am dat gustul de sare si piper si am adaugat 3 catei de usturoi taiati feliute ,noi am servit alaturi de un piure da cartofi ,sa va fie de bine.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
aripioare, preferatele mele ;)
RăspundețiȘtergerearata tare bine!
Preferatele sotului meu.Numai aripioare ar manca.Ce apetisante sunt.
RăspundețiȘtergereEu prefer piciorusele...aripioare imi plac in ciorba. Buna ciorba fac...
RăspundețiȘtergere