Petitchef

joi, 19 iulie 2012

Shaorma

Shaorma ,uau de cand am vrut sa fac si eu acasa ,drept sa va spun nu am mancat niciodata shaorma in oras sau pe unde am umblat,nu ii stiam gustul ,asa ca nu imi era pofta ,dar acum ,offff,as manca zi de zi ,dar vai silueta mea v-a avea de suferit,ha ha ,silueta sunt o doamna bine facuta ,asa ca una pe saptamanma merge.Am tot cautat pe la colegele blogherite shaorma ,am gasit tot felul de retete ,si cum eu adaptez totul pe gustul meu si al familiei am adaptat si aceasta reteta. Am folosit : -lipi (cumparate de la super market,nu am avut rabdare sa le fac eu,de data asta) -piept de pui -cartofi prajiti -sos(un sos demential,uau) -keceap(productie propie) Am taiat pieptul de pui fasi ,l-am condimentat ,am lasat sa se odihneasca 2 ore ,am taiat cartofi pai ,pentru prajit,am facut sosul(o sa scriu maine reteta),dupa cele 2 ore am pus carnita la prajit in tigaie, cu putin ulei de masline,am last sa stea carnea deoparte ,am prajit cartofii,dupa ce toate au fost gatite,am pus lipia in tigaia fara grasime ,am lasat un minut pe o parte si un minut pe cealalta (nu o lasati mult se va usca)am pus pe lipie ,cartofi ,piept de pui ,sos ,keceap si am rulat am prins cu scobitori sa nu se desfaca,a fost o delicatese ,termitele mele au stat tot langa mine ,pane le-am facut .Ce le mai place shaorma!

3 comentarii:

  1. Mmmmm, ce pofta de shaorma am!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , e o reteta originala. Si nu ai pierdut nik daca nu ai mancat in oras. Ca eu am facut indigestie dupa ce am avut "placerea"sa maninc. Si sincer nu m-a impresionat deloc. O gramada de varza in ea, un pic de carnita si ceva sos.Nu e si nu va fi in meniul meu, decat daca mor de foame.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sper ca atunci cand te voi servi eu cu shaorma sa iti schimbi parerea .

    RăspundețiȘtergere