Petitchef

miercuri, 20 iulie 2011

Supa de pui cu galuste

Se pune carnea de pui ,dupa c e a fost spalata si taiata,la fiert, in apa rece,se spumeaza,se pun 2-3 morcovi despicati ,o radacina de patrunjel si una de pastarnac ,se lasa la fiert pina ce fierbe carnea,se scoate carnea deoparte si se fac galustele .Galustele le fac asa:2-3 oua, depinde de cantitatea de supa,se separa, albusurile se bat spuma cu un praf de sare,se adauga galbenusurile,putin delikat de gaina,grisul se pune in ploaie ,cam 3 linguri de gris la un ou,se lasa sa se odihneasca 5 minute si daca sunt prea moi se mai adauga gris,se pun in supa cu lingura ,care se uda de fiecare data cu supa ,sa nu se lipeasca de ea,se fierbe pina galustele devin pufoase,se presara patrunjel verde,se serveste calda.POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu