Petitchef

luni, 27 iunie 2011

Ciocanele de pui pane

Eu de fiecare data cind fac supa de pui ,carnea o fac pane ,imi place la nebunie,asa prajita in ou.Dupa ce au fiert ciocanele le ,le scoatem cu spumiera,prasaram putina sare pe ele ,putin delikat,le lasam sa se racoreasca.Ouale le separam ,baterm albusurile cu putina sare,adauga galbenusurile,cocanelele se dau prin faina,apoi prin ou,se pun la prajit in ulei incins ,se rumenesc pe toate partile,se scot pe prosoape de hirtie,se servesc calde sau reci,sunt o nebunie.
P.S:nu am scris cantitatile ,fiecare face cite bucati doreste.

3 comentarii:

  1. Ce pofta mi-ai facut,,,,,,,sunt si preferatele mele,,,,,pupp si o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte bune ,dar ultima data cind am facut a sarit uleiul din tigaie pe mina mea.Va rog mare atentie uleiul incins sare daca mai este un strop de supa pe ciocanele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pune niste sare in ulei si nu mai sare . :). Cristalele de sare vor impiedica uleiul sa mai sara din tigaie.

    RăspundețiȘtergere